Annons

Tröjan

Nyheter • Publicerad 5 februari 2010

Genom numrering och lottdragning av alla insända kommentarer har följande utsetts till vinnare av Fulhamtröjan:

Ett gemensamt mål!

Annons

Då vill jag ta tillfället i akt och hylla alla kämpande och tänkande människor - oavsett vart ni befinner er och vad ni gör och hur ni gör det, så länge ni gör det och så länge det leder till något positivt, kortsiktigt som långsiktigt.

Allt ifrån den hjälparbetande volontären på Haiti till den ensamstående föräldern som kämpar för sig själv och sitt barns bästa. Man som kvinna, fattig som rik, vit som svart, höger som vänster - alla är vi en och samma - och alla kan vi leva i harmoni och fred, vi måste bara förstå och inse det.

Godheten finns alltid där, i stort och smått, men den är inte alltid lätt att se bakom all elände och missär. Att tro på människans godhet och solidaritet är det första steget till en bättre värld, för i grund och botten så är vi alla på väg mot samma destination, samma slutmål, men med olika deletapper. Det gäller att inte tappa bort sig på vägen bara, att hela tiden vara medveten och aldrig sluta tänka. Vår medvetenhet och förmåga att tänka är nyckeln till godhet.

Du gör det idag; sprider kärlek och glädje i och med ditt intiativ, jag gör det, och alla andra som kommenterar bloggen gör det. Detta är alltså en hyllning till vår natur, människan och universum. Ta hand om varandra och tro på dina medmänniskor så går vi mot en ljusare morgondag.

Signaturen AAA som skrivit inlägget, ombedes sända mail med namn och adress till:

sporten@barometern.se

Skriv att det gäller "Fulhamtröjan". Det kan dröja lite innan den kommer "hem" till Sverige dock.

Hoppas den blir till glädje för dig som vinner den! Till alla er andra - fortsätt att sprida positiva saker runt omkring er, de värmer!

Peace!

Elmbloggen .
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons