Annons

Den nakna kocken

Nyheter • Publicerad 15 februari 2010

Vi var en sväng i Guilford idag, shoppade lite, och passade på att titta in hos "Den nakna kocken", Jamie Olivers Italian. Högljudd stämning och god mat sammanfattar vistelsen ganska bra. Inga nakna kockar dock.

Igår bakade vi egen pasta, sedan använde vi den i en lasagne. Det blev kanongott.

Annons

Igår hade vi tänkt handla efter matchen, men när vi anlände till ASDA visade det sig att det var stängt. Vi åkte vidare till Tesco. Stängt. Jag sneglade upp mot skylten som visade " Open 24 hours", läste sedan den lilla texten under, saturdays 10-22 and sundays 10-16. När vi körde därifrån konstaterade vi att 24 timmarsskylten borde varit nedplockad för länge sen. Falsk marknadsföring till hungriga fotbollsspelare.

Fotbollsträning imorgon igen. Halv elva.

Har lite problem med att följa OS, vilket är lite surt. Eftersom vi inte visste hur länge vi skulle stanna när vi flyttade hit valde vi att inte ha några tevekanaler. Och att följa via nätets live-uppdateringar känns inte alltför attraktivt. Så. Problem.

Egentligen är det bara ishockeyn som är roligt att följa ändå.

Elmbloggen .
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons