Annons

Till minne av Ola Molin

På alla helgons dag nåddes vi av beskedet att vår goda vän Ola Molin omkommit i en drunkningsolycka på Bali.
Nyheter • Publicerad 2 november 2009

För ett ögonblick stannar tiden upp. Sedan kommer sorgen. Otaliga är de gånger vi har mött Ola. Denna glada, spontana och genomsnälla människa som aldrig hade långt till det bullrande skrattet.

För Ola var kärleken till Kalmar oändlig, som fastighetsägare var han inte bara populär bland hyresgästerna. Han var också en av drivande i utvecklingen av Kalmar som stad. Med stort engagemang gav han sig in i arbetet med ett levande Kvarnholmen. När en uppgörelse om parkeringssystemet i centrum skulle nås mellan kommunen, fastighetsägarna och centrumföreningen var Ola central. Inte bara som värd för diskussionerna utan också som konstruktiv problemlösare.

Annons

Kärleken till Kalmar stannade inte där. Av hela sitt hjärta stöttade han och hejade på Kalmars stolthet, Kalmar FF. Otaliga är de gånger som man mött Ola och ett kompisgäng komma gående från kontoret vid Domkyrkan. I Kalmars nöjesliv var Ola en uppskattad vän och underhållare. Vi minns när han för något år sedan firade 40 år på sitt älskade Drag. Då var herr Molin i sitt esse.

Vi är många som sörjer idag. Kalmar har förlorat en underbar profil.

Johan Persson

Kommunstyrelsens ordförande

Johnny Petersson

Kalmar FF:s ordförande

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons