Annons

Osvald Ryström till minne

Kalmar AIK:s hedersordförande Osvald Osse Rydström har lämnat oss.
Nyheter • Publicerad 4 februari 2010

Det finns ingen som tillnärmelsevis betytt så mycket för Kalmar AIK som Osse med 35 år i huvudstyrelsen varav sex tidiga år som sekreterare och 24 år som ordförande. Lägg därtill otaliga uppdrag i olika kommittéer, bland annat för arrangemang av såväl externa som interna festligheter.

Att härutöver försöka beskriva Osses insatser för vår klubb låter sig inte göras. Det finns helt enkelt inte ord nog att beskriva hans stora betydelse för Kalmar AIK – inte minst när det gällde att finna lösningar för att förbättra klubbens ekonomi.

Annons

Men Kalmar AIK var under Osses ledarskap inte bara en flersektionsförening inom idrotten utan stod också för en social gemenskap och Osse kändes för oss äldre AIK-are som en garant för den positiva AIK-andan.

Vi tackar Osse för vad han gjorde och betydde för Kalmar AIK.

Kamratföreningen Gamla AIK-are

Gert Järkelid

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons