GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Socialdemokraterna mest aktiva debattpartiet 2022

Socialdemokraterna behåller topplaceringen som det mest aktiva partiet när det gäller att författa debattartiklar även 2022. Men marginalen ned till tvåan på topplistan är hårfin, en enda artikel. Det är nästan kusligt jämt och både S och M har exakt lika många artiklar som 2021. Det störst ökningen i antal artiklar står Vänsterpartiet för som klättrar två placeringar på topplistan.
Kalmar län • Publicerad 14 januari 2023
Detta är en opinionstext i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Antal debattartiklar under 2022 (jämfört med året innan inom parentes).

1. Socialdemokraterna: 91 (+-0)

2. Moderaterna: 90 (+-0)

3. Kristdemokraterna: 80 (+8)

4. Centerpartiet: 59 (+6)

5. Vänsterpartiet: 50 (+15)

6. Liberalerna: 49 (+14)

7. Sverigedemokraterna 39 (+1)

8. Miljöpartiet: 23 (+9)

Mats AnderssonSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.