Annons

”Situationen på Smålandsgatan är sedan lång tid farlig”

Kommunpolitik i Nybro. Slutreplik i debatt gällande trafiksituationen på Smålandsgatan i Nybro, tidigare inlägg 17 och 23 januari.
Debatt • Publicerad 1 februari 2024
Detta är en opinionstext i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Det var först efter vår debattartikel polisen blev uppmärksammad som omgående hade en hastighetskontroll.”
”Det var först efter vår debattartikel polisen blev uppmärksammad som omgående hade en hastighetskontroll.”Foto: Jan Stenqvist

Nu ska vi hålla oss till fakta och situationen på Smålandsgatan är sedan lång tid farlig och utsätter våra invånare för allvarliga risker. Invånare har påtalat buskörningen för kommunen under en lång tid vid flera tillfällen och tycker inte att de har fått ordentliga svar.

Det var först efter vår debattartikel polisen blev uppmärksammad som omgående hade en hastighetskontroll.

Annons

Efter vår debattartikel har vi dessutom blivit uppmärksammade av ännu fler med besök, meddelanden och telefonsamtal. Så jo, herr kommunalråd Tobias Fagergård. Att, som det största och starkaste oppositionspartiet, fortsätta analysera vad majoriteten gör med skattebetalarnas pengar och ifrågasätta besluten kring detta är precis vad vi tänker göra.

Ingen av oss i Sverigedemokraterna är betalda varken kommunal- eller oppositionsråd som övriga block tillhandahåller. Vi agerar enbart utifrån ett genuint intresse för våra medborgares välbefinnande och säkerhet. Vi kommer fortsätta lyssna, besöka och bjuda in medborgare till en äkta transparent dialog all den lediga tid vi har vid sidan av familj och ordinarie arbeten.

Liza Holmkvarn, gruppledare

Gabriella Eriksson, vice gruppledare

Sverigedemokraterna Nybro

Annons
Annons
Annons
Annons