Annons

Öländska duon spelar med norskt succéband

Det framgångsrika norska indiebandet Highasakite spelar i Stockholm och Göteborg i mars.
Som support har de Ölandsbördiga duon Isle of you.
Stockholm • Publicerad 11 mars 2019
Öländska duon Isle of you, Ida Johansson och Elina Danielsson.

Det norska indiepop/rockbandet Highasakite slog igenom 2013 med låten Since last Wednesday, och har sedan dess blivit ett av Norges största band. Antalet medlemmar har under åren krympt från fem till två och Highasakite består numera av Ingrid Håvik och Trond Bersu.

Den 21 och 22 mars gör duon två spelningar i Sverige, på Kägelbanan i Stockholm och Pustervik i Göteborg.

Annons

Som support på de två spelningarna har den norska duon en svensk duo, nämligen öländska Isle of you, som består av Elina Danielsson och Ida Johansson.

– Vi är så otroligt redo för att Sverige ska se oss nu. Det känns jättekul att spela med Highasakite, de verkar gulliga och har fina fans. Kommer bli bra kombo, peppen är total, säger Elina Danielsson och Ida Johansson.

De bor numera i Stockholm och senaste låten Isle of you släppte, Change of heart, blev när den släpptes i början av året veckans låt i P3.

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons