Annons

Ölandsbo medium i ny tv-serie

Johan Poulsen från Öland deltar i nya tv-serien Svenska medium.
Öland • Publicerad 6 november 2018 • Uppdaterad 7 november 2018
Johan Poulsen är ett medium från Öland.
Johan Poulsen är ett medium från Öland.Foto: Johnny Wohlin/Viafree

Johan Poulsen bodde tidigare i Stockholm, men flyttade till Öland med sin familj tidigare i år. Han är en av fyra medium som deltar i tv-serien som har premiär på torsdag på Viafree och Viaplay.

Johan Poulsen och de andra tre kommer att möta personer som har förlorat en närstående och försöka etablera en kontakt med den andra sidan.

Annons

– Jag tror aldrig att jag valde att bli medium, det var något som bara blev. Jag tror att det grundade sig i att jag förlorade min mamma när jag var nio år. Den händelsen väckte många typer av frågor, om livet efter döden och sådana saker. Sedan följde det med mig som en tanke och ett intresse. Till slut valde jag att se på det lite mer allvarligt, som ett kall, säger Johan Poulsen i ett pressmeddelande.

De fyra mediumen är: Johan Poulsen, Maria Jansson, Benny Rosenqvist och Anna Stomsi.

Jonatan BergööSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons