En muskalisk hyllning till en lång rad kvinnor

Föreställningen Åh, ni fantastiska Kvinnor! spelades på Göteborgs stadsteater tidigare i år. Den 7 mars ges den på Vallens soppteater i Kalmar.
Skådespelaren Ida Görsch och pianisten Tore Sunesson hyllar en lång rad kvinnor.
Kalmar • Publicerad 6 mars 2019
Ida Görsch i föreställningen Åh, ni fantastiska Kvinnor! som ges på Vallens soppteater den 7 mars.
Ida Görsch i föreställningen Åh, ni fantastiska Kvinnor! som ges på Vallens soppteater den 7 mars.Foto: Pressbild

Äventyrare, uppfinnare, agenter och kompositörer – skådespelaren Ida Görsch lyfter i föreställningen Åh, ni fantastiska Kvinnor, fram en lång rad spännande kvinnor som fallit i glömska. Det blir en musikalisk hyllning med toner av bland andra Monica Zetterlund och Frank Sinatra.

Föreställningen hade premiär på Göteborgs stadsteater i februari och Ida Görsch ackompanjeras på piano av Tore Sunesson. Regi står Marie Delleskog för.

Vallens soppteater drar med föreställningen igång sin vårsäsong och liksom tidigare blir det en lunchföreställning och en after work-föreställning varje gång.

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.