Annons

Disneys strömningstjänst först i höst

Nöje • Publicerad 6 maj 2020
Redan i dag har Disney 54,5 miljoner abonnenter till sin strömningstjänst som lanseras i Norden först i september. Arkivbild.Foto: Steven Senne

Disneys egen strömningstjänst, Disney+, kommer till Sverige först i september. Först skulle den lanseras i mars, men i samband med att företaget presenterade sin senaste delårsrapport berättade man att lanseringen av strömningstjänsten Disney+ flyttas fram i de nordiska länderna, samt i Belgien, Luxemburg och Portugal, rapporterar den amerikanska sajten Cnet.

Disney+ sjösattes i fjol i bland annat USA, Kanada, Holland och en rad andra länder. Redan i dag har strömningstjänsten 54,5 miljoner abonnenter, enligt Disney som inte ser ut att ha några problem att nå målet som är satt till mellan 60 och 90 miljoner abonnenter inom fem år.

Disney+ erbjuder Disneys egna filmer men också andra produktioner gjorda inom Disneykoncernen som "Star Wars" och superhjältefilmer från Marvel Studios.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons