Annons

Kämpa för oss, Öland och Kalmar!

Nyheter • Publicerad 13 februari 2010

Just nu är jag på väg till arenan, för vårt andra genrep inför publik. Det är slutsålt. Förkylningen och febern har börjat lägga sig, fick en kortisonkur av läkaren i går så jag kunde genomföra gårdagen på sparlåga. Jag hade 39 i feber så jag blev andfådd så fort jag började röra mig på scenen.

Det känns bättre med allting nu, febern har börjat lägga sig som sagt och jag känner mig piggare idag.

Annons

Motståndet är jättetuft, många bra låtar. Vår låt är radiovänlig och glad, jag känner inte att det finns någon annan som ligger i samma fack som vi, så det lär bli antingen flipp eller flopp. Det känns inte som att vi tävlar mot någon annan än oss själva, egentligen.

Det kommer bli tufft, det finns ju toppfavoriter. Men jag är inte säkert på att tidningsfavoriterna är de som vinner. Jag tror att det kommer att bli lite oväntat - det är inte så säkert som andra säger. Jag hoppas att vi får stöd från vår kommun och att Kalmar och Öland kämpar för oss och röstar på oss. Så att vi får sätta Öland och Kalmar på kartan en gång till, som många innan mig har gjort.

Alla är kanonduktiga och det är så himla kul att komma hit och få göra det här!

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons