Högsby föll tungt – fyra raka utan seger

Högsby utan många ordinarie spelare hade inget att komma med borta mot Assyriska Norrköping. Hemmalaget van enkelt med 5–0.
Högsby • Publicerad 12 maj 2018 • Uppdaterad 13 maj 2018

Att möta Assyriska på bortaplan i Norrköping är alltid en mycket tuff uppgift. För ett Högsby med många spelare frånvarande var såklart uppgiften på förhand ännu svårare.

När matchen började skulle det också visa sig att det förhandstipset stämde bra, Högsby hade inte mycket att sätta mot hemmalaget.

Assyriska kunde gå fram till säkra 3–0 i första halvlek och sedan fylla på med ytterligare två mål i den andra halvleken.

Högsby som nu har fyra raka matcher utan seger ligger i botten av tabellen och får hoppas att man kan plocka tre poäng hemma mot Smedby AIS nästa lördag.

Torsten StrömbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.