Grattis David

Nyheter • Publicerad 10 februari 2010

90 röda minuter lyfter i kväll på hatten för bloggkollegan och förre KFF-spelaren David Elm som nu gjort sitt första mål i Premier League.

David spelade från start i hemmamötet mot Burnley och i den 31:e minuten tryckte han dit 2-0 målet efter en retur av Burnleys målvakt Brian Jensen . David låg även bakom Fulhams ledningsmål tio minuter tidigare när han nickade fram bollen till Danny Murphy som satte 1-0.

Matchen på Craven Cottage slutade 3-0 till Fulham. Det sista målet gjorde Bobby Zamora på en snygg frispark i början på andra halvlek.

Fulham parkerar på en nionde plats i tabellen efter 26 spelade matcher.