GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Palestinier sköts till döds

En palestinier som knivskar en israelisk tonåring i Jerusalem sköts till döds av polis på söndagen, uppger myndigheterna. Den knivskurne tonåringen fördes till sjukhus men ska inte vara allvarligt skadad. En talesman för polisen säger att polisen såg att gärningsmannen höll i en kniv och därför sköt honom.(TT)
Publicerad 4 oktober 2015

En palestinier som knivskar en israelisk tonåring i Jerusalem sköts till döds av polis på söndagen, uppger myndigheterna.

Den knivskurne tonåringen fördes till sjukhus men ska inte vara allvarligt skadad. En talesman för polisen säger att polisen såg att gärningsmannen höll i en kniv och därför sköt honom.

Attacken inträffade bara tolv timmar efter att en palestinier dödat två israeler och skadat två i Jerusalems gamla stad. Även han sköts ihjäl av israelisk polis.

Våldsamheterna har ökat i östra Jerusalem och på den ockuperade Västbanken på sistone.

TT