Annons

Melania Trump: Håller inte alltid med min man

USA:s första dam Melania Trump, instämmer inte alltid i vad hennes make skriver på Twitter - och när hon inte gör det så låter hon honom veta det. Men han följer inte alltid hennes råd. Det berättade Melania Trump i samband med att hon på lördagen avslutade sin Afrikaresa i Egypten.(TT)
Publicerad 6 oktober 2018

Det berättade Melania Trump i samband med att hon på lördagen avslutade sin Afrikaresa i Egypten.

USA:s första dam svarade också på frågor om turerna kring Brett Kavanaugh som av Donald Trump nominerats till att bli ledamot i Högsta domstolen i USA.

Annons

Melania Trump hyllade Kavanough, men förklarade samtidigt att hon anser att det var bra att både han och Christine Blasey Ford, som anklagar Kavanough för att ha begått sexuella övergrepp mot henne under de bådas gymnasietid på 1980-talet, har fått lämna vittnesmål inför ett senatsutskott.

Kavanough har förnekat alla anklagelser och Melania Trump ville inte svara på om hon tror på honom eller Blasey Ford.

””

Melania Trump har fram tills i tisdags då Afrikaresan inleddes hållit sig i skuggan av makens politiska karriär. Resan har setts som en möjlighet för henne att ta ett steg ut i ljuset, och själv pröva sina diplomatiska vingar.

Resan startade i Ghana och fortsatte sedan till Malawi och Kenya och till slut till Egypten

Melania Trump fick också frågor om hennes makes nedsättande uttalande i januari i år om afrikanska länder som han då uppgavs ha kallat "skithålsländer". Enligt fru Trump har inte frågan om det påstådda uttalandet kommit upp under resan.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons