Annons

Kvinna räddad efter sex dagar i öknen

En 53-årig kvinna överlevde mot alla odds efter att ha kört av en väg med sin bil utför en ravin i den amerikanska öknen. Kvinnan kom körande nära Wickenburg i delstaten Arizona när hon i regnet tappade kontrollen över sin bil, som hamnade i ett träd.(TT)
Publicerad 1 november 2018

En 53-årig kvinna överlevde mot alla odds efter att ha kört av en väg med sin bil utför en ravin i den amerikanska öknen.

Kvinnan kom körande nära Wickenburg i delstaten Arizona när hon i regnet tappade kontrollen över sin bil, som hamnade i ett träd.

Annons

Kvinnan ådrog sig allvarliga skador i olyckan, och blev kvar i bilen i flera dygn innan hon lyckades kravla sig ur den och ta sig bort från olycksplatsen.

Efter omkring 500 meter kollapsade kvinnan och hittades ytterligare flera dagar senare av en jordbrukare och en vägarbetare, som letade efter en förrymd ko. De upptäckte ett hål i vägstängslet, såg bilvraket och följde kvinnans spår till en flodbädd. Där fann de kvinnan som var uttorkad, hade brutna revben, en axel ur led och huvudskador. Det hade då gått sex dagar sedan olyckan.

Hon flögs med ambulans till sjukhus.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons