Hund grävde sig ur graven

Hunden Theia är en riktig mirakelhund. Hon blev påkörd av en bil, slagen i huvudet och begravd, men återkom efter fyra dagar, jordig och med viftande svans. Ettåriga Theia var en herrelös hund som levde i den lilla staden Moses Lake i delstaten Washington i nordvästra USA.(TT)
Publicerad 4 april 2015

Ettåriga Theia var en herrelös hund som levde i den lilla staden Moses Lake i delstaten Washington i nordvästra USA. För en månad sedan blev hon påkörd av en bil. Någon ville troligen göra slut på hennes plågor och slog henne i huvudet innan hon begravdes, skriver dn.se.

Fyra dagar senare dök hon upp. Hon var täckt av jord, utmärglad och haltade. Ändå viftade hon på svansen, skriver WSU News, presstjänsten vid Washington State University.

Hon fördes till universitetets veterinärklinik sedan en lokal veterinär konstaterar att hon förmodligen blivit slagen i huvudet med en hammare.

””

Uppmärksamheten har lett till att Theia har fått ett hem. Sara Mellado i Moses Lake har tagit hand om henne efter att ha läst om hennes öde på Facebook.

””

TT