Wedberg ny generalsekreterare i handboll

Robert Wedberg tillträdde som sportchef i Sävehof så sent som vid årsskiftet, efter att tidigare ha varit huvudtränare i klubben. Han blev dock inte kvar på sin post i mer än en månad. Wedberg lämnar Partilleklubben för att bli generalsekreterare i Svenska handbollförbundet.(TT)
Publicerad 2 februari 2018

Robert Wedberg tillträdde som sportchef i Sävehof så sent som vid årsskiftet, efter att tidigare ha varit huvudtränare i klubben. Han blev dock inte kvar på sin post i mer än en månad. Wedberg lämnar Partilleklubben för att bli generalsekreterare i Svenska handbollförbundet.

Wedberg ersätter förbundets vd Christer Thelin, som går i pension. I samband med det görs rollen om och ersättaren Wedberg får titeln generalsekreterare.

Wedberg börjar sitt nya jobb den 1 april.

"Som alltid är det dubbla känslor i samband med förändringar. Jag är oerhört stolt och glad för mitt nya arbete på Svenska Handbollförbundet och samtidigt tacksam över tiden i Sävehof som är en fantastisk klubb att arbeta i" säger Wedberg i ett pressmeddelande.

I Sävehof går tränaren Anders Eliasson, som tidigare var sportchef, hastigt tillbaka i sin gamla roll. Assisterande tränaren Andreas Stockenberg tar över huvudtränarsysslan i herrlaget.

TT