Annons

Ny klubb för Quinn efter kaoset

Den tidigare Eskilstuna-profilen Louise Quinn har hittat en ny klubb, efter att hennes tidigare arbetsgivare Notts County meddelade att damlagets läggs ner med omedelbar verkan. Beskedet kom bara två dagar före säsongsstarten i engelska Women's Super League.(TT)
Publicerad 1 maj 2017

Den tidigare Eskilstuna-profilen Louise Quinn har hittat en ny klubb, efter att hennes tidigare arbetsgivare Notts County meddelade att damlagets läggs ner med omedelbar verkan.

Beskedet kom bara två dagar före säsongsstarten i engelska Women's Super League. Det blir ändå spel i samma fotbollsliga för den irländska landslagsspelaren Quinn, som nu är klar för Arsenal.

Annons

Det engelska fotbollsförbundet FA meddelade härom dagen att Notts-spelarna skulle få skriva på för andra engelska klubbar, trots att transferfönstret egentligen är stängt.

Debuten är redan avklarad för Quinn. Hon byttes in i den 84:e minuten i Arsenals säsongspremiär mot Sunderland på söndagen, som slutade 0-0.

Även andra spelare har börjat hitta nya klubbadresser. Bland annat har den skotska landslagsspelaren Leanne Crichton gått till Glasgow.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons