Norrköpingstränare till landslaget

Det har talats om det under en tid. Nu är det helt klart. Maths Elfvendal efterträder Lasse Eriksson som målvaktstränare i fotbollslandslaget. 29-åringen kommer från IFK Norrköping, där han jobbat tillsammans med nye förbundskaptenen Janne Andersson.(TT)
Publicerad 1 juli 2016

Det har talats om det under en tid. Nu är det helt klart. Maths Elfvendal efterträder Lasse Eriksson som målvaktstränare i fotbollslandslaget. 29-åringen kommer från IFK Norrköping, där han jobbat tillsammans med nye förbundskaptenen Janne Andersson.

"När jag fick frågan var den först lite svårt att greppa, men jag är väldigt tacksam över att han frågade. Det är ett hedrande uppdrag, det finaste jobb man kan ha. Och jag och Janne har ett bra samarbete och trivs bra ihop. Jag är, precis som Janne, en riktig fotbollsarbetare", säger Elfvendal till fotbollförbundets webbplats.

Samtidigt står det även klart att Tom Prahl kommer jobba som scout åt landslaget.

"Jag känner ju Janne sedan tidigare och när vi jobbade ihop gjorde vi bra resultat och hade dessutom jäkligt kul. Det ska bli roligt att röra på sig lite igen. Det är ju trots allt fyra år sedan jag jobbade med fotboll", säger Prahl.

TT