Annons

Ingen ny comeback för Mayweather

För bara ett par dagar sedan kom nyheten att boxningsstjärnan Floyd Mayweather skulle göra ännu en tillfällig comeback efter segern mot MMA-stjärnan Conor McGregor i fjol. Men matchen mot den japanske kickboxaren Tenshin Nasukawa - som var planerad till nyårsafton - blir inte av.(TT)
Publicerad 7 november 2018

För bara ett par dagar sedan kom nyheten att boxningsstjärnan Floyd Mayweather skulle göra ännu en tillfällig comeback efter segern mot MMA-stjärnan Conor McGregor i fjol. Men matchen mot den japanske kickboxaren Tenshin Nasukawa - som var planerad till nyårsafton - blir inte av.

Anledningen ska, enligt Mayweather själv, vara att han tvingats till en överenskommelse om matchen.

Annons

"Jag vill att det ska vara klart att jag, Floyd Mayweather, aldrig kom överens om en officiell kamp med Tenshin Nasukawa", skriver Mayweather på Instagram.

Den 41-årige amerikanen säger att han reste till Japan förra veckan för att delta i en mindre underhållningsmatch mot Nasukawa inför en mindre grupp av rika åskådare. Han säger att eventet som presenterades under presskonferensen, där Mayweather själv var närvarande, var något som han inte alls var med på.

"Vi skulle ha satt stopp för det omedelbart", skriver Mayweather.

"Jag vill verkligen be om ursäkt till mina fans för den mycket vilseledande information som meddelades under denna presskonferens".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons