Annons

Tajt i toppen i italienska ligan

Toppmötet mellan Lazio och Juventus i den italienska fotbollsligan på Olympiastadion i Rom såg ut att bli mållöst. Men icke. För när matchuret tickat upp på 93 minuter så skulle Juventus målspruta, argentinaren Paulo Dybala, sticka fram nosen och förstöra kvällen för Rom-laget.(TT)
Publicerad 3 mars 2018

Toppmötet mellan Lazio och Juventus i den italienska fotbollsligan på Olympiastadion i Rom såg ut att bli mållöst. Men icke.

För när matchuret tickat upp på 93 minuter så skulle Juventus målspruta, argentinaren Paulo Dybala, sticka fram nosen och förstöra kvällen för Rom-laget.

Annons

Då satte han det matchavgörande målet, sitt 15:e för säsongen, och ordnade tre viktiga poäng för Juventus i kampen mot främst Napoli om Scudetton. En titel Juventus prenumererat på i sex raka år, medan Napoli inte vunnit ligan sedan 1990.

Roma slog senare serieledande Napoli med 4-2, och går därmed upp på tredje plats i Serie A. En seger för Napoli hade inneburit att laget fick fyra poängs marginal till tvåan Juventus i tabellen, men förlusten gör att Juventus - som spelat en match mindre - nu bara ligger ett poäng bakom.

Trean Roma har 15 poäng upp till Juventus.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons