Annons

Delad pott i rond ett av Superclasicofinalen

River Plate kom tillbaka två gånger om i det första av två finalmöten med Boca Juniors i Copa Libertadores, den sydamerikanska motsvarigheten till Champions League i fotboll. Först direkt på avspark efter Bocas 1-0-mål, när Lucas Pratto rann igenom och hittade en kvittering.(TT)
Publicerad 11 november 2018

River Plate kom tillbaka två gånger om i det första av två finalmöten med Boca Juniors i Copa Libertadores, den sydamerikanska motsvarigheten till Champions League i fotboll.

Först direkt på avspark efter Bocas 1-0-mål, när Lucas Pratto rann igenom och hittade en kvittering.

Annons

Sedan när timmen var spelad genom ett självmål, denna gång ett 2-2-mål som kvitterade ut Dario Benedettos 2-1 från slutet av första halvlek.

Matchen på ett kokande La Bombonera i Buenos Aires slutade också 2-2.

Mötet mellan de två argentinska huvudstadsantagonisterna, i mötet som går under smeknamnet "El Superclasico" är det första någonsin i en Copa Libertadores-final, och har av många upphaussats som en av fotbollshistoriens största klubblagsmatcher.

Den första finalmatchen, som spelades på ett fullsmockat La Bombonera i Buenos Aires, skulle egentligen ha spelats under lördagen, men sköts upp till söndagen på grund av regnoväder.

Returmötet, på Rivers hemmaarena El Monumental, spelas 24 november.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons