Annons
Grön våg över krogvärlden
Det sveper en grön våg över krogvärlden. Vegetarisk mat har gått från att vara ett trist alternativ till finmat. Ett exempel på det är stjärnkocken Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang. För några månader sedan öppnade han Rutabaga, en restaurang som serverar lakto-ovo-vegetariska rätter.(TT)
Publicerad 8 april 2017
För några månader sedan öppnade han Rutabaga, en restaurang som serverar lakto-ovo-vegetariska rätter. Lakto-ovo innebär att man använder ägg och mejeriprodukter
Att det öppnas en sådan restaurang just nu är definitivt ett tecken i tiden.
””
Annons
Flexitarianer
””
Allt fler människor är så kallade flexitarianer, som innebär att man ibland också äter kött, fisk och kyckling, men inte lika ofta som tidigare.
””
Inte bara vegetarianer
Rutabaga vänder sig inte bara till vegetarianer utan till alla som vill äta mer grönt.
””
Den gröna trenden har vuxit sig allt starkare under de senaste två, tre åren.
””
TT
Annons
Annons
Annons
Annons