Annons

Grön våg över krogvärlden

Det sveper en grön våg över krogvärlden. Vegetarisk mat har gått från att vara ett trist alternativ till finmat. Ett exempel på det är stjärnkocken Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang. För några månader sedan öppnade han Rutabaga, en restaurang som serverar lakto-ovo-vegetariska rätter.(TT)
Publicerad 8 april 2017

För några månader sedan öppnade han Rutabaga, en restaurang som serverar lakto-ovo-vegetariska rätter. Lakto-ovo innebär att man använder ägg och mejeriprodukter

Att det öppnas en sådan restaurang just nu är definitivt ett tecken i tiden.

””
Annons

Flexitarianer

””

Allt fler människor är så kallade flexitarianer, som innebär att man ibland också äter kött, fisk och kyckling, men inte lika ofta som tidigare.

””

Inte bara vegetarianer

Rutabaga vänder sig inte bara till vegetarianer utan till alla som vill äta mer grönt.

””

Den gröna trenden har vuxit sig allt starkare under de senaste två, tre åren.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons