GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brandattack mot socialkontor

Ett gäng ungdomar krossade under natten en ruta på socialkontoret i Fröslunda centrum i Eskilstuna, och slängde in ett brinnande föremål. Polisen misstänker att gruppen även planerat att utsätta blåljuspersonal för stenkastning - för andra natten i rad.(TT)
Publicerad 30 juli 2016

Larmet om stökigheter utanför socialkontoret i Fröslunda kom in vid halv tretiden inatt. När polisen kom till platsen kunde man konstatera att det börjat brinna i golvet inne på kontoret efter att ett brinnande föremål slängts in.

””

Ungdomarna sprang från platsen men en person kunde omhändertas för störande av allmän ordning. Personen, som släpptes efter några timmar, är misstänkt för skadegörelse.

Polisen tror att gänget föreberett för stenkastning.

””

Natten mot fredagen omhändertogs fem personer efter stenkastning mot polisen.

””

TT