Annons

Victoria Beckham skippar Spice Girls-turné

Räkna med girl power nästa sommar. Då drar nämligen Spice Girls ut på turné i Storbritannien - men som kvartett. Det blir en turné för girl power-bandet framför alla, Spice Girls, under 2019, skriver flera brittiska medier. Bandet ska turnera i Storbritannien men det blir som en kvartett.(TT)
Publicerad 5 november 2018

Det blir en turné för girl power-bandet framför alla, Spice Girls, under 2019, skriver flera brittiska medier. Bandet ska turnera i Storbritannien men det blir som en kvartett. Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner och Melanie Chisholm åker utan Victoria Beckham, som nuförtiden ägnar sig åt sin modekarriär.

"Jag kommer inte att följa med mina tjejer på scen, men att vara en del av Spice Girls var en otroligt viktig del i mitt liv och jag önskar dem all kärlek och lycka när de åker ut på turné nästa år." skriver Victoria Beckham på Instagram.

Annons

Beslutet kom inte som en chock. Redan under Halloween förra veckan förvarnade Melanie Brown om sin forna kollegas bortfall, då hon klädde ut sig till "Posh Spice" och bar en skylt med texten "Nej, jag åker inte på turné".

På måndagseftermiddagen avslöjade gruppen fler detaljer om turnén i ett videoklipp på sociala medier. Turnén äger rum i juni nästa år och gör sex stopp i brittiska städerna Manchester, Coventry, Sunderland, Edinburgh, Bristol och London.

I det humoristiska videoklippet slängde gruppen med diverse Spice Girls-referenser. Band annat meddelade Melanie "Sporty Spice" Chisholm att "Things will never be the same again" i Storbritannien efter turnén.

Spice Girls splittrades 2000, då hade de uppträtt utan Geri "Ginger Spice" Horner under två års tid. Alla fem medverkade dock på en återföreningsturné 2007. Spice Girls återförenades senast för ett uppträdande under avslutningen av OS i London 2012 och rykten om en ny turné har florerat och förnekats i omgångar sedan dess.

På lördag släpps biljetter till turnén som även gästas av popstjärnan Jess Glynne.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons