Annons

Tua Selge fick lämna "Idol"

Trots att sången och rytmen satt lyckades inte Tua Selge charma "Idol"-publiken tillräckligt för att få stanna kvar till nästa vecka. - Jag är jättestolt över mig själv, sade hon i programmet efter beskedet. Temat för kvällen var storband och idolerna skulle sjunga låtar från en svunnen tid.(TT)
Publicerad 3 november 2018

Temat för kvällen var storband och idolerna skulle sjunga låtar från en svunnen tid. Och först ut var just 17-åriga Tua Selge med Frank Sinatras "Fly me to the moon".

Men hon lyckades varken ta juryn eller tittarna hela vägen ut i rymden. Även om Kishti Tomita kallade slutet av framträdandet för genialiskt var scenspråket "ganska lamt" enligt Anders Bagge.

””
Annons

Ledsen och stolt

När tittarna sagt sitt och rösterna var räknade var det en ledsen men stolt Tua Selge som stod sist kvar på scenen med programledaren Gina Dirawi.

””

Selge var dock långt ifrån den enda som fick ta emot kritik under kvällen. Inte en enda av deltagarna lyckades helt och fullt golva den oeniga juryn.

"Jävligt on point"

Medan Anders Bagge blev "skitstressad" av Maximilian Bergstrand som twistade loss på scenen och sjöng låten "Tutti frutti" av Little Richard, tyckte Alexander Kronlund att hans framträdande var "jävligt on point".

Kishti Tomita protesterade högljutt när Nikki Amini kritiserade Kadiatou Holm Keita för att hon inte gav tillräckligt mycket på scenen.

Som mest samstämmiga var juryn trots allt efter Williams Strids tolkning av Sam & Daves låt "Hold on, I'm comin'".

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons