Annons

Tidning ber Clooney om ursäkt

Den brittiska tidningen Hello ber George Clooney om ursäkt för att ha publicerat en intervju med filmstjärnan som i själva fallet aldrig ägt rum. I "intervjun", som fick enorm spridning på sajter världen över på fredagen, uppgavs Clooney bland annat tala ut om äktenskapet med hustrun Amal Clooney.(TT)
Publicerad 2 april 2016

Den brittiska tidningen Hello ber George Clooney om ursäkt för att ha publicerat en intervju med filmstjärnan som i själva fallet aldrig ägt rum. I "intervjun", som fick enorm spridning på sajter världen över på fredagen, uppgavs Clooney bland annat tala ut om äktenskapet med hustrun Amal Clooney.

Clooney reagerade snabbt och gjorde i ett skriftligt uttalande klart att intervjun var fabricerad: "Jag är van vid att bli felciterad med att totalt fabricera en 'exklusiv intervju' är något nytt. En väldigt obehaglig trend".

Annons

Hello gör nu en helpudel och har ersatt texten med en förbehållslös ursäkt till makarna Clooney. I ursäkten hävdar man att artikeln "köpts in i god tro från en betrodd oberoende aktör som försäkrat oss om att det rörde sig om en autentisk öga mot öga-intervju med Mr Clooney".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons