Annons

Teatergrupp häcklades - avbröt föreställning

Teatergruppen Konstab avbröt en föreställning i Stockholm sedan publiken häcklat skådespelarna, skriver Göteborgs-Posten. Föreställningen i fredags, pjäsen "Total strukturalitet" på Teater Brunnsgatan Fyra, hade bokats av en privatperson och publiken var anställda i finanssektorn.(TT)
Publicerad 11 mars 2019

Teatergruppen Konstab avbröt en föreställning i Stockholm sedan publiken häcklat skådespelarna, skriver Göteborgs-Posten.

Föreställningen i fredags, pjäsen "Total strukturalitet" på Teater Brunnsgatan Fyra, hade bokats av en privatperson och publiken var anställda i finanssektorn. Konstab-medlemmen Ossian Melin beskriver för tidningen att publiken drack alkohol och att flera sedan ropade saker till de tre skådespelarna under pågående föreställning.

””
Annons

Skådespelaren ska sedan ha tappat humöret och kastat delar av rekvisitan på mannen. Gruppen beslöt att avbryta föreställningen. Martina Montelius, konstnärlig ledare för Teater Brunnsgatan Fyra, säger till GP att Melin borde hanterat situationen bättre, men att Konstab gjorde rätt som avbröt.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons