Annons

Caitlyn Jenners hem räddat från lågorna

Realitystjärnan Cailtyn Jenners hem har inte brunnit ned till grunden, som tidigare rapporterats. Enligt TMZ har nu branden lyckats undgå huset, som ligger på en höjd i Malibu, med en hårsmån.(TT)
Publicerad 10 november 2018

Artisterna Lady Gaga och Cher, Oscarsvinnaren Guillermo Del Toro, skådespelarna Alyssa Milano och Rainn Wilson och realityfamiljen Kardashian - alla har de tvingats fly bränderna som rasar i Kalifornien.

Amerikanska myndigheter uppmanade invånarna i kändistäta Calabasas och Malibu att lämna sina hem och flera av de boende har dokumenterat evakueringen.

Annons

"Skickar mina böner till alla där ute i dag", skriver Lady Gaga på Instagram där hon även lagt upp flera filmer och bilder på den rökfyllda himlen.

Rapparen Lil Pump har gjort samma sak och skriver: "Gud jag svär, min bakgård står bokstavligen i lågor. Om du är i Calabasas, dra från ditt hus genast!", säger han i en Instagramvideo.

Bränderna rapporteras vara utom kontroll, men nu kan Caitlyn Jenner och även styvdottern Kourtney Kardashian pusta ut. Kourtney postade bilder på Instagram och uppdaterade sina följare om att lågorna varit på väg mot den höjd där hon bor, men att de inte nådde fram till huset.

"Hoppas att dagen fortsätter så här och att elden kan stoppas. Till alla som fått lämna sina hem, som förlorat sina hem och som påverkats, vi fortsätter att be", skriver hon.

Lågorna har även totalförstört den uppbyggda stad som är en av inspelningsplatserna för tv-serien "Westworld"

Sedan några dagar rasar flera bränder i delstaten. I norra Kalifornien har den brand som härjar där krävt minst nio liv. Branden kallas redan den mest förödande i delstatens historia. Tusentals hus har förstörts och mer än 30 personer saknas fortfarande.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons