Annons

Robyn klar för Madison Square Garden

Efter att nyligen släppt comebackplattan "Honey" meddelar den svenska popstjärnan Robyn att hon uppträder i New York nästa år. "New York, äntligen kommer jag till dig. Känns lite galet, men jag spelar på Madison Square Garden nästa år den 8 mars," skriver Robyn på Twitter.(TT)
Publicerad 5 november 2018

Efter att nyligen släppt comebackplattan "Honey" meddelar den svenska popstjärnan Robyn att hon uppträder i New York nästa år.

"New York, äntligen kommer jag till dig. Känns lite galet, men jag spelar på Madison Square Garden nästa år den 8 mars," skriver Robyn på Twitter.

Annons

Att få uppträda på Madison Square Garden är ett privilegium få förunnat. Den enorma arenan på Manhattan rymmer nämligen nästan 20 000 åskådare.

Förväntningarna har varit höga på kritikerfavoriten Robyn, vars senaste platta "Body talk" kom 2010. Men "Honey" höll för trycket och har hyllats både på hemmaplan och internationellt sedan släppet den 26 oktober. Dagen därefter, lördagen den 27 oktober, gjorde Robyn sin första konsert med de nya låtarna på konsthallen Artipelag utanför Stockholm.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons