Annons

Rihanna stoppar musiken för Trump

Rihanna sällar sig till den allt större skara av artister som protesterar mot att Donald Trump spelar deras musik i sitt kampanjande. Nu ryter hon ifrån efter att The Washington Post rapporterat om att presidenten spelat hennes hitlåt "Don't stop the music" på ett kampanjmöte i Chattanooga.(TT)
Publicerad 5 november 2018

Rihanna sällar sig till den allt större skara av artister som protesterar mot att Donald Trump spelar deras musik i sitt kampanjande.

Nu ryter hon ifrån efter att The Washington Post rapporterat om att presidenten spelat hennes hitlåt "Don't stop the music" på ett kampanjmöte i Chattanooga.

Annons

"Inte så länge till. Varken jag eller mitt folk skulle någonsin besöka eller ens vara i närheten av något av de där tragiska mötena", skriver hon på Twitter.

Även Guns N' Roses frontman Axl Rose rasar mot att behöva ackompanjera Trumps massmöten.

På Twitter förklarar han att kampanjen använt "kryphål" för att spela Guns N' Roses musik utan tillstånd. Han skriver också att presidenten "saknar all hänsyn för sanning, etik, moral och empati".

Tidigare har artister som Pharrell Williams, Steven Tyler i Aerosmith och REM krävt att Trump ska sluta använda deras musik.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons