Nya tävlande chockade "Farmen"-deltagarna

En efter en ska deltagarna i "Farmen" slås ut tills bara en står kvar med en halv miljon kronor i handen. Inför veckans tvekamp steg fem deltagare in i duelladan - och sju klev ut. - Jag vill inte ha dem här. Det känns orättvist att de kommer in, säger Emelie Karlsson i avsnittet.(TT)
Publicerad 3 mars 2019

Likt tidigare år har en parallell tävling pågått vid sidan av TV4:s "Farmen". Utmanare och utslagna deltagare har fått en andra chans på "Torpet", som tittarna har kunnat följa via TV4 Play.

Att gruppen på farmen skulle få tillökning var väntat - men deltagarna blev chockade över beskedet att hela tre personer skulle få en ny chans.

Ny chans på vinsten

Veckans storbonde Maxine Lindin hade utsett Kim Graversen till förstakämpe. Han valde i sin tur att duellera mot Diana Sundström som slog honom i en kunskapstävling. När deras tävling var över dök de tre utmanarna upp. Två av dem fick genast ta plats bland de andra deltagarna och Stina Öberg fick möta Kim Graversen i ytterligare en tävling där de skulle måtta upp 700 gram kött - vilket hon lyckades med på grammet. Därmed fick Stina Öberg ansluta sig till farmarna, precis som Tobias Möller och Neda Ameli.

””

Fantastisk känsla

Tobias Möller vann finalen på torpet och med titeln Årets torpare är han fredad i den kommande semifinalveckan. Därmed är han den första deltagaren som är klar för finalveckan.

””

"Farmen" visas måndag-torsdag samt söndag i TV4.

TT