Kritiserad Youtube-stjärna avslöjar comeback

Efter att Youtube-stjärnan Logan Paul filmat och publicerat ett klipp på en död person i Japan på nyårsafton stängdes amerikanen av från Youtube. Klippet i skogen hann visas miljontals gånger innan det togs bort - och kritiken mot Logan Paul haglade.(TT)
Publicerad 4 februari 2018

Efter att Youtube-stjärnan Logan Paul filmat och publicerat ett klipp på en död person i Japan på nyårsafton stängdes amerikanen av från Youtube.

Klippet i skogen hann visas miljontals gånger innan det togs bort - och kritiken mot Logan Paul haglade. Trots pausat samarbete ligger kanalen fortfarande kvar på Youtube och har i dagsläget över 16 miljoner prenumeranter.

Men pausen från rampljuset blev inte lång för Logan Paul. Under lördagen publicerade han ett klipp på sin Twitter för att annonsera sin återkomst.

I det tjugofem sekunder långa klippet kravlar youtubern ut ur en klippa, möter solljuset - och klippet slutar med texten "i morgon".

Efter skandalen i Aokigaharaskogen har Logan Paul bett om ursäkt, släppt en minidokumentär om självmord, samt lovat att donera en miljon dollar till organisationer som arbetar med att motverka självmord.

TT