Annons

Gad och Ferrell blir filmduo på film

Komikerna Will Ferrell och Josh Gad möts på vita duken. De är båda klara för varsin huvudroll i komedin "Russ & Roger", skriver Variety. Filmen ska berätta historien om Roger Ebert och Russ Meyer, regissören och manusförfattaren som gjorde filmer tillsammans på 1960- och 70-talet.(TT)
Publicerad 2 september 2015
Komikerna Will Ferrell och Josh Gad möts på vita duken. De är båda klara för varsin huvudroll i komedin \"Russ & Roger\", skriver Variety. Filmen ska berätta historien om Roger Ebert och Russ Meyer, regissören och manusförfattaren som gjorde filmer tills

Komikerna Will Ferrell och Josh Gad möts på vita duken. De är båda klara för varsin huvudroll i komedin "Russ & Roger", skriver Variety.

Filmen ska berätta historien om Roger Ebert och Russ Meyer, regissören och manusförfattaren som gjorde filmer tillsammans på 1960- och 70-talet.

Annons

Manus skrivs av Christopher Cluess, som har arbetat med bland annat "Saturday night live" och "The Simpsons" och arbetet med produktionen väntas starta senare i år. Vem som kommer att regissera filmen är ännu inte känt.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons