Fansen förvirrades av "Sherlock"

Det blev både ris och ros när alla "Sherlock"-fans vände sig till sociala medier efter BBC:s specialavsnitt av serien som sändes på fredagskvällen. Men framförallt rådde en viss förvirring, rapporterar Daily Mail.(TT)
Publicerad 2 januari 2016

Det blev både ris och ros när alla "Sherlock"-fans vände sig till sociala medier efter BBC:s specialavsnitt av serien som sändes på fredagskvällen. Men framförallt rådde en viss förvirring, rapporterar Daily Mail.

Avsnittet, som fått titeln "The abominable bride", hoppar mellan viktoriansk tid och det moderna London. Det, liksom tvära kast i handlingen, suggestiva inslag och återinförandet av försvunna karaktärer fick de brittiska tittarna att ifrågasätta vad som var "verkligt" och inte. Vissa kallade avsnittet det bästa de någonsin sett, andra det värsta, men många twittrade ut sin frustration över handlingen:

"Ursäkta, men tittar jag på 'Sherlock' eller 'Inception'?", "Sherlock gör kaos i mitt huvud" och "Vilken Sherlock är verklig egentligen?", var några av reaktionerna.

"Sherlock: The abominable bride" sänds i SVT den 23 januari. Senare under våren börjar inspelningarna av säsong fyra av tv-serien med Benedict Cumberbatch och Martin Freeman i huvudrollerna.

TT