De söker kärlek i "Bonde söker fru"

Det har blivit dags för åtta nya bönder att söka lyckan i rutan. I den tionde säsongen av "Bonde söker fru" får tittarna bland annat möta Pontus, som tidigare var med i U21-landslaget i fälttävlan, Olle som älskar styrdans och Marcus som har gjort flera svenska klassiker.(TT)
Publicerad 1 april 2015

Det har blivit dags för åtta nya bönder att söka lyckan i rutan. I den tionde säsongen av "Bonde söker fru" får tittarna bland annat möta Pontus, som tidigare var med i U21-landslaget i fälttävlan, Olle som älskar styrdans och Marcus som har gjort flera svenska klassiker.

Bland de medverkande finns även Daniel, programmets första älgbonde.

"Han är snygg, bra på att köra skoter, gillar att gosa med älgar, åka skidor och jaga. Älgbondens problem? Ja, han säger sig vara usel på att ge komplimanger och att kan missa viktiga detaljer, som att någon har bytt frisyr eller gardiner", skrev programledaren Linda Lindorff på sin blogg efter sitt möte med honom för två veckor sedan.

Den 13 mars presenteras samtliga bönder i ett program på TV4 och två månader senare ska de som blivit förälskade i någon av bönderna ha skickat in sina kärleksbrev.

TT