Artister hoppar av från Peace & Love

Peace & Love har drabbats av flera avhopp. Enligt Gaffa har banden Audionom och Kite bestämt sig för att inte medverka på festivalen. Audionom skriver på sin Facebooksida att bandet "som "en integrerad del" använder sig av ljus- och filmprojektioner i sin scenshow.(TT)
Publicerad 7 juli 2016

Peace & Love har drabbats av flera avhopp. Enligt Gaffa har banden Audionom och Kite bestämt sig för att inte medverka på festivalen.

Audionom skriver på sin Facebooksida att bandet "som "en integrerad del" använder sig av ljus- och filmprojektioner i sin scenshow.

"Vi har sökt nå P& L i flera veckor för att undersöka förutsättningarna men fått kontakt först nu. Vi har inte heller fått formalia säkrad eller ens besvarad, vilket gör att utlägg för transport och boende känns osäkert".

På Kites Facebooksida skriver bandet: "Vi ställer in på grund av att arrangören inte håller sitt ord och avtal gentemot oss."

Festivalarrangören Magnus Borg säger i en kommentar att festivalen arbetar på att hitta en lösning med Kite. Han beklagar också hanteringen av Audionoms ärende.

Festivalen i Borlänge pågår 7-9 juli.

TT