Annons

Alexander Skarsgård drar på sig uniform igen

Alexander Skarsgård är aktuell för en roll som soldat i krigsdramat "The kill team", enligt Variety. Filmen handlar om en ung soldat under USA:s invasion av Afghanistan, som får se sina kollegor döda civila och står i valet och kvalet om han ska rapportera till högre ort.(TT)
Publicerad 1 november 2018

Alexander Skarsgård är aktuell för en roll som soldat i krigsdramat "The kill team", enligt Variety. Filmen handlar om en ung soldat under USA:s invasion av Afghanistan, som får se sina kollegor döda civila och står i valet och kvalet om han ska rapportera till högre ort.

Den är baserad på en dokumentärfilm med samma namn från 2013 och filmens regissör Dan Krauss nominerades till en Emmy för bästa dokumentär. Han har nu skrivit manus, producerat och regisserat den fiktiva versionen. Vilken rollfigur Skarsgård spelar är ännu inte känt.

Annons

Alexander Skarsgård fick sitt stora genombrott i USA med HBO-serien "Generation kill", där han spelade soldaten Brad "Iceman" Colbert 2008. För sin roll i serien "Big little lies" vann han i fjol både en Emmy och en Golden Globe.

"The kill team" är redan färdiginspelad och beräknas gå upp på vita duken under 2019.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons