Annons

"Vi kan inte gå in i varje beställning i detalj"

Tilläggsisoleringen kan Bergkvara byggvaror tänka sig att stå för av ren goodwill, men inte jobbet. Peter Franzén tycker inte att företaget har gjort något fel.
Torsås • Publicerad 22 november 2003

- Lars Andersson ringde tidigt i början på året och begärde offert på den här isolerstenen. Vi gjorde en offert och senare beställde han varorna som vi levererade. Senare när väggarna redan murade på plats ville han plötsligt ha en annan sten. Det är som att köpa en ny Volvo och köra med den ett halvår och sedan gå tillbaka och säga att man egentligen ville ha en större motor, säger Peter Franzén.

Vad säger du om att Lars Andersson anser att du borde reagerat över att han beställde isolersten som inte är till för permanentboende?

Annons

- Det beror alldeles hur man bygger. Det finns de som bygger med den och det fungerar

bra om man isolerar från insidan. Vi kan inte gå in i varje beställning i detalj och ifrågasätta om folk beställer rätt saker.

- Vi hoppas naturligtvis att det här ska lösa sig och vi har erbjudit Lars Andersson fri leverans av tilläggsisolering. Det känns generöst från vår sida, men det räckte tydligen inte, säger Peter Franzén.

Andreas Ignell
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons