Torsåsaktörer medverkar i Bjursnäsrevyn

Ann Milesson ska medverka i Bjursnäsrevyn med premiär i slutet av mars nästa år.
Torsås • Publicerad 20 november 2010
Sedan tidigare har revymakaren Sten Arvidsson lyckats fånga in Ida Seve i ensemblen och nu har även Ann Milesson hakat på den lokala revyn.
Sedan tidigare har revymakaren Sten Arvidsson lyckats fånga in Ida Seve i ensemblen och nu har även Ann Milesson hakat på den lokala revyn.Foto: Bo Lundquist

Hon är välkänd aktör i Torsåsrevyn sedan många år. Sedan tidigare är Ida Seve med i den lokala revyn, också hon från Torsås. Numera är hon bosatt i just Bjursnäs intill bygdegården tillsammans med musikern Niklas Brevestedt, även han engagerad i samma revy.

– Bygdegården är ju spelplatsen för revyn sedan starten 2007. Så det här passar utmärkt. Vi är väldigt glada över att Ann Milesson från Torsåsrevyn tackat ja till medverkan. Jag visste om att hon inte var engagerad i Kalmarsundsrevyn som de flesta övriga är inom Torsåsrevyn. Så på den vägen blev det, säger revypappan Sten Arvidsson som håller i trådarna tillsammans med Thomas Henningsson.

Bjursnäsrevyn har sitt ursprung i Gräsgärdeamatörerna, men för fem år sedan tog den nya revyn form. Den nya uppsättningen bär titeln Bjursnäsexpressen och knyter an till den gamla järnvägen mellan Torsås och Kalmar som lades ner i maj 1965.

– Det blir nostalgi varierat med både gammalt och nytt i revyinslagen. I fjol hade vi 1 200 besökare plus en föreställning på Sandra i Kalmar. I år planerar vi för sju föreställningar, säger Sten Arvidsson.

Bo Lundquist
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.