Nytt golfhål invigt

Möre golfklubb har haft officiell invigning av det nya hålet nummer 13 på sin golfbana. Hålet är ombyggt och numera omgivet av vatten.
Torsås • Publicerad 17 juni 2013
Kommunalrådet Håkan Algotsson var med och invigde det nya hålet. Bredvid står Anders Petersson, Bengt Elofsson och Lars Ingvarsson, ordförande Möre golfklubb.
Kommunalrådet Håkan Algotsson var med och invigde det nya hålet. Bredvid står Anders Petersson, Bengt Elofsson och Lars Ingvarsson, ordförande Möre golfklubb.Foto: Markus Danielsson

Det nya hålet på golfbanan i Söderåkra kan, enligt expertisen, närmast ses som en så kallad ögreen.

– Golfhålet har under ombyggnationen varit spelbart med begränsningar, säger Daniel Petersson som är klubbchef på Möre golfklubb.

Kommunalrådet Håkan Algotsson (C) tackade klubben för sin insats för kommunens utveckling och engagemang för att skapa en positiv bild av bygden.

Markus Danielsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.