Elever valde låtar till musikshow

På måndagen bjöd eleverna i årskurs åtta på en blandad musikshow. Först för sina skolkamrater på eftermiddagen och sedan för allmänheten på kvällen.
Torsås • Publicerad 18 november 2003

Det är eleverna med musiktillval i årskurs åtta på Torskolan

i Torsås som har satt ihop en dryg timmes show.

- De har själva valt ut låtar och satt ihop programmet med lite hjälp av oss musiklärare, sade Claes-Göran Bjerding, som skötte ljudet under föreställningen.

Lite premiärnerver

Det var lite premiärnerver under föreställningen där eleverna själva sjöng och spelade välkända låtar som Every breath you take, Säg inte nej, säg kanske, kanske, kanske, Ta mig långt härifrån och Hooked on a feeling. Just Hooked on a feeling inledde hela föreställningen och det var lite trevande röster och rörelser till en början innan eleverna värmt upp scenen och publiken, men sedan blev det bara bättre och bättre.

Alla som vill får vara med

Kvartetten Christina Ålund, Ellinor Bondesson, Sofie Olsson och Karin Sörbritt-Jörgensen kastade alla tveksamheter och bjöd på en självklar version av

A hole lot of shakin´ going on.

Alla elever som vill vara med

i showen får vara med. Till våren arrangerar niorna med musiktillval en avslutningskonsert.

Andreas Ignell
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.