Så blir vädret under Sweden Rock

Årets Sweden Rock blir molnigt och emellanåt blött.
Nyheter • Publicerad 4 juni 2012
Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Vädret kommer inte att rocka. Men vad gör det!? Stämningen kommer att vara på topp ändå. Men du som besökare gör nog bra i att packa ned ett eller två extra plagg. Det kommer att bli blött.

Onsdag:

Det blir uppehåll och växlande mellan sol och moln. Det kommer att blåsa en del och under dagen vara 13-15 grader varmt.

– Det kan vara lite kallt i tälten under natten, för det kommer inte vara någon värme ute, säger Anna Hagenblad, meteorolog på SMHI.

Torsdag:

Torsdagen blir i stort sett som fredagen. Samma temperatur och uppehåll.

Fredagen:

Då blir det tätare moln och regn till kvällen.

– Det blir ingen lervälling, men ändå. Det kommer spridda skurar under hela natten, men samma temperatur dagtid som onsdagen och torsdagen.

Lördagen:

Under lördagen blir det växlande molnighet. Snäppet värmare, upp till 16-18 grader. men det kan komma någon skur.

– Om jag skulle till Sweden Rock så hade jag packat med mig något varm att ha på kvällen och även regnkläder. Det är kanske inte det roligaste, men det kommer att vara bra att ha.

Eelin Lee Dahlquist
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.