10cc kommer att bjuda på gamla klassiker

Bandet har sålt över 30 miljoner album världen över. Klassiker som I?m not in love, The things we do for love och God Morning, Judge är texter som nötts in i benmärgen under mångas uppväxt.
Nyheter • Publicerad 4 juni 2012

Frågan är om medlemmarna, som nu hunnit få några år på nacken, fortfarande kan leva upp till sig själva? Det brittiska bandet är nämligen inte var det en gång var. 1975 slog gruppen igenom och därefter blev de hyllade som kungar, men när en bandmedlem råkade ut för en bilolycka 1979 åkte det utåt. 1983 las bandet ned. Några år senare erbjöds bandet att återförenas, vissa medlemmar mer entusiastiska än andra. Men bandet återförenades och sångaren och basisten Graham Gouldman fortsatte därefter att turnera med 10cc, även om medlemmarna byttes ut efter hand.

Bltsydostran.se kommer att vara på plats för att rapportera till er om nostalgin var ett faktum eller platt fall.

Bandmedlemmar:

Graham Gouldman- sång, bas

Rick Fenn- gitarr, sång

Keith Hayman- keyboard, sång

Paul Burgess- trummor

Mick Wilson- percussion, sång

Eelin Lee Dahlquist
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.