Annons

Disco och simhopp, you know you love it.

Nyheter • Publicerad 19 november 2009

Tvekar på att Kagg ska kunna leverera på hemmaplan idag, men det vore ju synd för alla kaggelever att redan nu inse att deras rugbylag inte är mycket att ha.

Har funderat lite på hur det skulle kunna vara att tillbringa en dag med Kagg. Skulle mina lungor sakta bli svartare och svartare pga den förorenade luften som omger dem? Skulle jag bli tvingad att gå med i en grupp och övertalas att fordon faktiskt är coolt? Skulle jag tillslut ligga där under en bil, lukta diesel och förneka att jag egentligen gillar disco och simhopp?

Annons

Nej, jag tror jag stannar vid tanken. Skulle aldrig utsätta mig för något sådant hemskt scenario. Men det finns hopp för er som vill ta er ur Kaggs klor och komma till den ljusa fräscha sidan, Stagg/Jenny. Vi kommer inte att ta emot er med öppna armar heller inte acceptera er som en av oss, men att ta sig ur den onda kaggcirkeln och inte tillhöra något är väl ändå bättre än att tillhöra Kagg?

Träning och inkräktande av kaggs köning är vad som väntar ikväll.

/Filippa

Stagg/Jennys Rugbyblogg Stagg/Jennys Rugbyblogg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons