Stark comeback av Viola Silas

Viola Silas svarade för en stark comeback efter sin långa frånvaro. Fredrik Perssons stjärnsto spurtade starkt och slutade två.
Nyheter • Publicerad 23 juli 2012

– Nu är hon tillbaka, jublade Kalmartränaren kort efter loppet.

Fredrik Persson hade aviserat att Viola Silas skulle få en lugn inledningen och efter startrusningen hamnade ekipaget som fyra i andraspår. När det var 700 meter kvar av loppet attackerade Crys Dream i tredjespår och Viola Silas följde med i rygg. In på upploppet avslutade Viola Silas starkt och var bara en längd efter vinnande Braås Palema.

– Viola var lite tung i steget och det var som väntat. Hon kämpade helhjärtat hela loppet och jag är jättenöjd med henne, sade Persson.

Det var inte bara Fredrik Persson som hade en bra dag på Axevalla. Thomas Jonssons duo Super Streamline och Zapdos Håjt slutade tvåa respektive trea.

Joakim Brundin
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.