GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mike Beharrell och Wings helt överens

Konflikten är löst. Mike Beharrell tränar Nybro Vikings nästa säsong. – Det handlar om principer, säger Wings ordförande Nils Ekmark.
Nyheter • Publicerad 30 mars 2011

Efter att ha skrivit på för Nybro Vikings hamnade Mike Beharrell i en kontraktstvist med sin gamla klubb Wings som hävdade att man hade ett gällande avtal med den 40-årige kanadensaren.

I går kom Mike Beharrell överens med Wings.

– Mike och Wings har nått en överenskommelse. De skiljs i bästa samförstånd, meddelar Beharrells agent Jacob Hedin.

Handlade det om en ekonomisk uppgörelse?

– Det vill jag inte kommentera. Mike är i alla fall 100 procent klar för Nybro nu.

Wings ordförande Nils Ekmark vill heller inte avslöja om klubben fick ekonomisk kompensation.

– Vi har kommit fram till en bra lösning. Det handlar om principer, vad man gör och inte gör. Har man ett avtal så har man ett avtal men det är samtidigt aldrig ens fel att två träter.

Är ni vänner nu?

– Vi är vänner ända fram till nästa års kvalserie till allsvenskan (skratt).

Hur går jobbet med att hitta en ny tränare?

– Vi har några intressanta namn på gång. Det är meningen att den nye tränaren ska hålla minst samma klass som Mike, säger Nils Ekmark. David Winberg

David Winberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer