Göransson spelande tränare i Färjestaden

Det blev precis som Fotbollsbloggen på Barometern.se kunde avslöja redan i onsdags. Johan Göransson blir ny tränare för Färjestadens GoIF efter Ola Petersson.
Nyheter • Publicerad 19 oktober 2010

– Jag ska främst ha fokus på tränarbiten men det står spelande tränare på kontrakt. Så om jag platsar är det tänkt att jag ska spela, säger Johan Göransson, som i helgen skrev under kontraktet med division 3-laget.

Föreningen har sett om sitt bo så att Göransson kan bli en viktig försvarskugge. Det är klart att Anders Svantesson, senast damtränare i Runsten/Möckleby,blir ny assisterande tränare.

– Det känns skönt att ha bra folk omkring sig. Tycker även att laget är mycket intressant. Nu jobbar vi för att behålla kärnan och det ska inte vara några problem.

Till vardags jobbar Johan Göransson med Lucas Nilsson på Sisu så räkna med att den gamle KFF-anfallaren kommer att dyka upp i Färjestaden.

– Klart att han ska vara med och känna sig för med oss, säger Johan Göransson.

Lasse Hansson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.