Annons

Bröderna Elm avlöste varandra i Hamréns premiärelva

Det var första gången med det nya spelsystemet. Mot världsmästaren Italien inför drygt 23 000 hemmasupportrar. Då kan man trots allt ge godkänt för en 0—1-förlust, tycker Viktor Elm.
Nyheter • Publicerad 19 november 2009
Det blev en halvlek var för Viktor (till vänster) och Rasmus Elm i landskampen mot Italien. Viktor startade, men fick kliva av i pausen till förmån för sin yngre bror.
Det blev en halvlek var för Viktor (till vänster) och Rasmus Elm i landskampen mot Italien. Viktor startade, men fick kliva av i pausen till förmån för sin yngre bror.Foto: Scanpix

- Det kändes helt ok. Första fem—tio minuterna kunde vi gjort två mål nästan. Vi började bra och de var lite tagna på sängen, säger landslagsmittfältaren.

- Med lite tur hade resultatet också blivit annorlunda, hade vi fått 1—0 i början vet man aldrig vad som hade hänt.

Annons

Viktor Elm fick börja bredvid Anders Svensson i den andra av de båda defensivare mittfältsrollerna i 4—2—3—1-uppställningen. I halvtid fick brorsan Rasmus kliva in i den rollen i stället och Viktor fick på bänken uppleva den nye förbundskaptenen Erik Hamrén på nära håll.

- Han är väldig aktiv, det ser man framför allt när jag satt på bänken i andra halvlek. Annars är det svårt att säga något, man är inne i sitt eget när man spelar, säger Viktor Elm.

- Men jag har fått ett bra intryck så här långt.

TT Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons